top of page
Meer info (3).png
JA zeggen naar jezelf in dit leven.

Wat brengt jou tot leven?

Wat opent jou?

Wat vult jouw hart en waar wil jij ja tegen zeggen?


Kun je je verbinden met het verlangen om volledig in je eigen leven te gaan staan?

De Inhere Intensive is een intensief leertraject, een springplank naar een nieuwe fase in je leven. Zes volle dagen ga je op pad met een mooie groep mensen. Je gaat onderzoeken wat jou uitnodigt om voller te leven

Adem, beweging en proceswerk helpen je bij het beantwoorden van voor jou belangrijke levensvragen.

De Intensive nodigt je uit meer in je kracht te gaan staan, je kwaliteiten te leren kennen en je te openen voor het leven als bron. Je energie wordt belichaamd.

Wie ben jij werkelijk?

Hoe leef je vanuit je ware zelf?
 

Je wordt ondersteund door de groep in het ontmoeten van blokkades, je mag stukje bij beetje openen. Zo ga je jezelf meer vertrouwen, je lichaam vertrouwen, je hart vertrouwen. Je mag een nieuwe stap zetten, vanuit jouw centrum en jouw unieke wijsheid.

Wat anderen zeggen over de Inhere Intensive

"Wauw, wat een geweldige en intense ervaring was deze inhere intensive! Ik vond het magisch te ontdekken wat er allemaal in mijn lichaam opgeslagen is aan ervaringen, teleurstellingen en verdriet. Aranka weet precies de vinger op de zere plek te leggen en je te begeleiden in het verwerken en loslaten van overtollige ballast. Door dit fysiek te doen, voelt het nu als 100% bekrachtigd: ik mag er zijn, ik mag gehoord worden, ik mag mijn grenzen aangeven! Ik voel me geweldig en letterlijk herboren!"

 

- Astrid (52)

There's a deep knowing within you. Let it live.

De wijsheid van je lichaam

De Intensive heeft zijn basis in Core Energetica, oftwel lichaamsgerichte therapie. Deze werkvorm opent je voor de wijsheid van jouw lichaam. Je gaat niet met je hoofd, maar vanuit je lichaam en energie kijken naar oplossingen en brengt zo structurele transformatie teweeg.

Lichaamswerk, ademwerk en proceswerk zijn effectieve werkwijzen om nieuwe kanten van jezelf te ontdekken en nieuwe energiebronnen aan te boren. Alsof je lichaam een landschap is, leer je de weg steeds beter kennen en voel je je meer en meer thuis in jezelf. Hierdoor krijg je vertrouwen, weet je beter wat je nodig hebt in moeilijke situaties en ga je je leven inrichten vanuit je gevoel, en niet meer vanuit ideëen.

 

Dit werk staat erom bekend om meer energie, vitaliteit en vervulling te brengen die blijvend is. 

In de Inhere Intensive leer je:

  • Gronden en leven IN je lichaam
  • Diep en vol ademen.

  • Veiligheid vinden in jezelf en de wereld.

  • Jouw bronnen van kwetsbaarheid en kracht kennen.

  • Je ruimte innemen en je grenzen bepalen.

  • Zelf-liefde, compassie en eerbied voor jouw lichaam, hart en pad.

  • Je openen naar betekenisvolle en vervullende relaties en verbindingen.

  • Je verlangens en behoeften voelen en uiten.

  • Je 'nee' en je 'ja' te onderzoeken en ze hun authentieke stem terug te geven.

  • In verbinding staan met je kern en het leven vertrouwen.

Het belichaamde werk dat we doen is trauma en polyvagaal-geïnformeerd. Het is een mooie aanvulling bij je indivuele sessies, of als je al wat persoonlijk werk gedaan hebt en dieper/verder wilt. Ben je helemaal onbekend met persoonlijk ontwikkelingswerk? Neem dan even contact op om te kijken wat de juiste stap is voor jou.   

"De intensive was voor mij een eerste kennismaking met lichaamswerk en gelijk een hele uitvoerige! De dagen waren heel prettig opgebouwd, waardoor het voor mij als nieuwkomer wat minder spannend was. Ik vond het heerlijk om de hele dag in een soort bubbel te zitten met een fijne groep mensen die allemaal zichzelf een beetje krachtiger willen maken. Het meest waardevolle onderdeel voor mij was om 'nee' te mogen zeggen, ervaren, voelen, schreeuwen. Ik denk dat ik nog nooit zo vaak nee heb gezegd als tijdens de intensive! Ik heb kunnen ervaren hoe gezond het is om mijn 'nee' aan het licht te brengen. Dat was verrassend opluchtend!"

-  Yoka (30)

_DSC7302.jpg

“Ik heb de Intensive als heel waardevol ervaren. Heerlijk om te ervaren hoe fijn adem- en lichaamswerk is. Ik voelde mij na een trainingsdag een stuk rustiger en meer in mijn lichaam/meer bij mijzelf. Aranka vond ik echt een super goede trainster. Heel kundig, professioneel, warm en menselijk. Ze heeft mij ontzettend geïnspireerd door hoe ze vaak heel goed aanvoelde wat er in een moment nodig was. Prachtig om te zien hoe je kan vertrouwen op dat wat zich aandient. Complimenten!”

 

- Meie (30)

_DSC6469.jpg

De Inhere Intensive is opgebouwd zodat je kunt leren en integreren. Je duikt een dag in diep materiaal, en dan kun je met ondersteuning die nieuwe ervaringen integreren in je dagelijks leven.

 

De Inhere Intensive bestaat uit zes dagen inclusief biologische en vegetarische lunch. De dagen vinden plaats in mijn praktijk in Cothen.

 

De data van de Voorjaars-Intensive zijn:

6 & 7 mei 2023
20 & 21 mei 2023
10 & 11 juni 2023

Zaterdag:

Aankomst: 09.30.

Start dag: 10.00
Afsluiten: 17.00

Zondag:

Aankomst: 09.30.

Start dag: 10.00

Afsluiten: 17.00

Je wordt voorzien in thee, snacks en een lunch. Voor eventuele overnachting in de buurt dien je zelf te zorgen.

Adres: Willem Alexanderweg 77 in Cothen

Prijs Inhere Intensive*:

€ 795

Om je proces te ondersteunen en verdiepen, kun je individuele sessies invoegen in jouw Inhere Intensive. De prijs van een sessie is €80. 

Meedoen:

Aanmelden kan door op de onderstaande knop te drukken en me te mailen. Ik ontmoet je graag eerst even via een vragenlijst die ik je dan zal toesturen. Na het invullen van de vragen en de betaling, ben je geregistreerd voor de Inhere Intensive.


Weet je nog niet of het wat voor je is? Voel je uitgenodigd om in contact met mij te onderzoeken of dit bij je past, door me te schrijven of te bellen. Je bent ook welkom voor een gratis intake gesprek. 

Cothen.png
Arankalachend.png

Over Aranka de Vries

Als therapeut, trainer en vooral als mens, laat ik me graag raken door de zoektocht die wij allemaal maken in dit bestaan. Dagelijks stel ik mezelf vragen: hoe kan ik mijn hart open houden in het tumult van de wereld? Hoe blijf ik eerlijk en integer in verbinding met mijzelf en mijn geliefden? Hoe kan ik als mens bijdragen aan een groter geheel?

Voor mij is lichaamsgericht werken een essentiele sleutel in deze zoektocht. We moeten uit die kop en in ons lijf. Mijn passie is groot en ik zal je dus ook vurig aanmoedigen uit je comfortzone te stappen en ín het leven. Core Energetica, ademwerk en groepswerk zijn onmisbare elementen in mijn werk.

We kunnen deze wereld met zijn allen een stukje mooier maken én het voor onszelf zoveel gemakkelijker!

Ik gun jou een liefdevol en levendig bestaan op deze bijzondere aardbol.

Ik begeleid deze dagen niet alleen. Er is ten alle tijde een assistent aanwezig voor extra ondersteuning van jou in het veld.

“De Inhere Intensive was een welkome ervaring waarbij we in groepsverband een traject van persoonlijk onderzoek aangingen. Aan de hand van bepaalde thema’s deelden we een proces gericht op het ontdekken van jezelf en je innerlijke structuren. Veel was vanuit het lichaam: oefeningen georiënteerd op ademhaling, beweging, kracht en het nemen, geven en creëren van ruimte vormden de basis voor het onthullen van diepere gevoelens, verlangens en overtuigingen. Op deze manier bood de Intensive sterke begeleiding en een zachte hand in mijn zelfonderzoek en kwam ik dichter tot mezelf.” - Lara

"..en lieve Aranka, wat ben jij sensitief en kun je ons goed aanvoelen. Ik vond het heel knap hoe je ons hielp om hele subtiele gevoelens te verwoorden, hoe je ons opzweepte, aanmoedigde, krachtig was of juist zacht en kwetsbaar. Ik heb echt kunnen voelen dat we deze reis niet alleen hebben gemaakt, maar dat jij naast ons stond."

Betaling in termijnen is mogelijk. Als geld je weerhoudt, contacteer me dan voor evt budgetopties.

* Bekijk de annuleringsvoorwaarden in de algemene voorwaarden.

bottom of page