Agenda

Trainingen, workshops & retraites

Noordstijl-72_edited.jpg

Bekijk hier alle aankomende workshops, trajecten en retraite(s). Wil je op de hoogte blijven, ontvang dan onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Safety & belonging.png
Safety & Belonging
5 & 6 november 2022

Hoe creëer je een veilig en ontspannen leven voor jezelf? Hoe laat je de warmte binnen, wanneer voel je je welkom, hoe blijf je in verbinding?

Kun je voelen dat je een onderdeel bent van iets groters?

Deze tweedaagse workshop laat je dieper voelen in jouw thema's rond veiligheid en je openen voor het leven. Naast diepe inzichten leer je veiligheid en steun te creëren zodat het leven weer mag gaan stromen

2022

Pain & pleasure.png
Pain & Pleasure
3 & 4 december 2022

De dans tussen licht en donker, open en dicht.

Hoe draag jij jezelf in je pijn en in je genot?

Deze tweedaagse training Pain & Pleasure nodigt te uit om je hart en bekken te verbinden, je kracht te gaan voelen en je kwetsbaarheid te gaan omarmen.

Alleen als we onze pijn gaan voelen openen we ons voor het diepe genot wat we als menszijn kunnen ervaren. Als we durven schilderen met alle kleuren in ons palet, kunnen we ons openen voor de rijkdom van het leven. 

Ben jij klaar om je hart te openen voor alle kleuren van jouw ziel?

Safety & belonging en Pain & pleasure zijn ook als combinatie te boeken.

2023

Conscious connection short.png

Conscious Connection

24, 25 & 26 februari 2023

 

De drie daagse Conscious Connection is een onderzoek in wie jij bent en hoe jij je wilt verbinden met je jezelf, met anderen en met de wereld.

 

Lichaamsgericht werk, ademwerk en groepswerk nodigen je uit om je te verbinden met je lichaam en vanuit jouw kern de relatie met jezelf en de ander te onderzoeken. Zo krijgen jouw relaties meer diepgang en eerlijkheid en mag jouw liefde stromen. 

Polyvagaal (1).png

De weg naar veiligheid

de polyvagaaltheorie in levende lijve

25 maart 2023

Levenslust, ontspanning en zelf-vertrouwen zijn een teken dat je je veilig voelt in het leven en in de wereld. Spanning, stress en onrust geven aan dat je zenwustelsel de balans niet helemaal kan vinden. Het is de welbekende Fight, Flight & Freeze die het leven soms behoorlijk ingewikkeld maken.

De weg naar Veiligheid neemt je mee op een belichaamde reis en geeft je praktische tools om jezelf te ondersteunen in uitdagende situaties, die er altijd zijn in het leven op aarde. 

Coming to life (5).png

De Inhere Intensive nodigt je uit om wakker te worden in je lichaam. Je energie te belichamen, je kracht en je kwetsbaarheid te ontdekken. 
Wat brengt jou tot leven? Wat opent jou? Wat vult jouw hart en waar wil jij ja naar zeggen?

Lichaamsgericht werken in een groep helpt jou om te gaan staan in het centrum van je leven.

 

De data van de Voorjaars-Intensive zijn:

6 & 7 mei 2023

20 & 21 mei 2023

10 & 11 juni 2023