top of page

Agenda

Workshops en therapiegroepen

Noordstijl-72_edited.jpg

Bekijk hier alle aankomende workshops en groepen.

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige evenementen, ontvang dan onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

14 september - 23 november 2023

Werkhoven (Utrecht)

 

Werken in een groep is inspirerend, openend en inzichtgevend. We hebben elkaar nodig om een nieuwe wereld te creëren van verbinding, gronden en duurzaam contact.

Ben je al bekend met lichaamsgerichte therapie, of is het nieuw voor je? De Core Circle is er voor jou als je op zoek bent naar meer gronding, meer rust en meer vertrouwen in jezelf en in verbinding met anderen. Misschien heb je het gevoel dat je meer wilt halen uit het leven, of zijn er thema’s die je raken in pijn, angst of verdriet.

Play workshop play.jpg

30 Oktober bij PLAY! in Utrecht

Zit je in je hoofd? Loop je wel eens vast? Of denk je simpelweg: ‘het moet toch chiller kunnen?’, dan is Core Energetica wellicht iets voor jou. Lichaamsgerichte oefeningen en ademwerk helpen je bewust worden van waar de spanning bij jou ligt opgeslagen en hoe je die kunt loslaten. Core Energetica is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie, waarbij ervan uit gegaan wordt dat je kunt leven vanuit je volle levenslust en vitaliteit.

 

Door ervaringen in je leven, vanaf je conceptie tot nu, maar met name in je vroege jeugd, kun je vast komen te zitten in bepaalde patronen of blokkades die je ooit hebben beschermd. Wanneer je op het punt komt dat je je realiseert dat je het anders zou willen, dan kan Core Energetica jou helpen om wat vrijer, losser en authentieker te gaan bewegen in het leven. Kortom: meer je ware zelf zijn!

Free Friday Nights.png

Free Friday Night

17 november @ Cordium in Nijmegen

Een mooie gelegenheid om GRATIS kennis te maken met Core Energetica, oftewel lichaamsgerichte therapie. De Free friday night is een maandelijks initiatief van het Nederland Instituut voor Core Energetica om ieder die wil te laten kennis maken met de pracht van dit werk. 

Onder begeleiding van twee professionele therapeuten ervaar je een avond met lichaamswerk, lichaamsgerichte oefeningen en verbinding. Het brengt je in je lijf, uit je hoofd en nodigt je uit tot dieper ademen, meer leven en dieper gronden. Nieuwsgierig? Doe gratis mee!

Op 17 november begeleid ik deze avond samen met Bouke Broeren.

19.00 - 21.30 in het Cordium, De Ruyterstraat 65, Nijmegen. Aanmelden is niet nodig.

2023

bottom of page