top of page

Agenda

Trainingen, workshops & retraites

Noordstijl-72_edited.jpg

Bekijk hier alle aankomende workshops, trajecten en retraite(s). Wil je op de hoogte blijven, ontvang dan onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Conscious connection short.png

Conscious Connection

24, 25 & 26 februari 2023

 

De drie daagse Conscious Connection is een onderzoek in wie jij bent en hoe jij je wilt verbinden met je jezelf, met anderen en met de wereld.

 

Lichaamsgericht werk, ademwerk en groepswerk nodigen je uit om je te verbinden met je lichaam en vanuit jouw kern de relatie met jezelf en de ander te onderzoeken. Zo krijgen jouw relaties meer diepgang en eerlijkheid en mag jouw liefde stromen. 

Polyvagaal (1).png

De weg naar veiligheid

de polyvagaaltheorie in levende lijve

25 maart 2023

Levenslust, ontspanning en zelf-vertrouwen zijn een teken dat je je veilig voelt in het leven en in de wereld. Spanning, stress en onrust geven aan dat je zenwustelsel de balans niet helemaal kan vinden. Het is de welbekende Fight, Flight & Freeze die het leven soms behoorlijk ingewikkeld maken.

De weg naar Veiligheid neemt je mee op een belichaamde reis en geeft je praktische tools om jezelf te ondersteunen in uitdagende situaties, die er altijd zijn in het leven op aarde. 

Ontvangen.png

Ontvangen 

6 mei 2023

je hart en handen openen voor het leven

Vertrouw jij dat er genoeg is? Dat jij genoeg bent? Kun je voelen dat het leven er is voor jou?

Als we onze geest, lichaam en hart openen kunnen we het leven ontvangen. Dan hebben we het gevoel dat we hier mogen zijn, met alle gevoelens. Als we (onbewust) de deuren naar de overvloed dicht houden, dan wordt het leven hard werken.

Deze workshop geeft je inzicht in waar jij de inkomende stroom blokkeert en hoe je je weer kan openen voor de levensenergie.

gowiththeflow kort.png

Go with the flow

10 juni 2023

Deze dagworkshop gaat over het toestaan van jouw levensenergie. Lichaamswerk, ademwerk en lichaamsgerichte oefeningen geven je inzicht in en intimiteit met jouw kwaliteiten, verlangens, wensen en talenten.

Ga maar in het leven staan - wat houdt jou tegen om te gáán? Om je dromen waar te maken? Om je mee te laten nemen en dieper te vertrouwen op je eigen hart en het Grote Hart. 

2023

bottom of page