top of page

Aranka de Vries

Noordstijl-24_edited_edited.jpg
Arankalachend.png

"Mezelf uitdrukken in beweging, adem, in contact, met stem, mijn impulsen volgen, mijn inspiratie volgen. Dat passioneert mij ten diepste. 
Mijn kracht ligt in het speels en oprecht uitnodigen van ieder om in zijn/haar waarheid te gaan staan. "Kom maar", hoor je me vaak zeggen.

 

Je bent uitgenodigd. Ik sta klaar om je te ontvangen in de authentieke expressie van jouw zelf, die precies perfect is.
Ik heb een diep vertrouwen in de natuurlijke beweging van het leven, en in ons vermogen om te leren omgaan met verdriet en pijn. Ik ervaar het lichaam als essentieel onderdeel om onszelf te omarmen en onze levensenergie vrij te laten stromen. 

In mijn praktijk voor lichaamswerk en Core Energetica word ik geraakt door de veerkracht, de liefde en ook de pijn in mensen. Ik zie graag de potentie en magie in ieders levenspad en verhaal. Lichaamswerk en Core Energetica zijn handvaten die de weg openen naar nieuwe mogelijkheden.

 

De onthulling daarvan ontroert me telkens weer. 
 

Mijn passie voor lichaamsgericht werken komt uit een diep vertrouwen dat wij als mensheid op zoek zijn naar verbinding met iets dat groter is dan het 'ik'. Met een holistische bendering hoop ik bij te dragen aan een wereld met duurzaamheid, verbinding en schoonheid. Mijn zielswerk is mijn ode aan vreugde, vrijheid en waarheid.

Met een achtergrond als performer van hedendaagse dans, heb ik veelzijdig het bewegend lichaam onderzocht. Mijn ervaring combineer ik met training in traditionele- en myofascia massage, ademwerk en authentic movement. Mijn basis is de dagelijkse beoefening van meditatie, lichaamswerk en yoga.

Ik ben in opleiding bij de NICE – Netherlands Institute of Core Energetics (lichaamsgerichte psychotherapie).

Wil je dat ik je begeleid bij hulpvragen of uitdagingen? Neem vrijblijvend contact met me op.

bottom of page