top of page

Aranka de Vries

Noordstijl-24_edited_edited.jpg
Arankalachend.png

"Mezelf uitdrukken in beweging, adem, in contact, met stem, mijn impulsen volgen, mijn inspiratie volgen. Dat passioneert mij ten diepste. 
Mijn kracht ligt in het speels en oprecht uitnodigen van ieder om in zijn/haar waarheid te gaan staan. "Kom maar", hoor je me vaak zeggen.

 

Je bent uitgenodigd. Ik sta klaar om je te ontvangen in de authentieke expressie van jouw zelf, die precies perfect is.
Ik heb een diep vertrouwen in de natuurlijke beweging van het leven, en in ons vermogen om te leren omgaan met verdriet en pijn. Ik ervaar het lichaam als essentieel onderdeel om onszelf te omarmen en onze levensenergie vrij te laten stromen. 

In mijn praktijk voor lichaamswerk en Core Energetica word ik geraakt door de veerkracht, de liefde en ook de pijn in mensen. Ik zie graag de potentie en magie in ieders levenspad en verhaal. Lichaamswerk en Core Energetica zijn handvaten die de weg openen naar nieuwe mogelijkheden.

 

De onthulling daarvan ontroert me telkens weer. 
 

Mijn passie voor de lichaamsgeriche therapie komt uit een diep vertrouwen dat wij als mensheid op zoek zijn naar verbinding met iets dat groter is dan het 'ik'. Met deze holistische werkwijze hoop ik bij te dragen aan een wereld waar meer duurzame verbinding mag ontstaan met ons lichaam, onze intuïtie, met elkaar en met de aarde. 

Ik ben opgeleid bij Fontys Dansacademie: Theaterdans Uitvoerend (2012) en NICE – Netherlands Institute of Core Energetics lichaamsgerichte psychotherapie (2023). Daarnaast heb ik tussen 2013 en 2018 de wereld rondgereisd (Mexico, Nieuw Zeeland, Azië en Zuid-Europa) en hier geleerd in de beoefening van yoga, advaita vedanta, stilte meditatie, permacultuur, myofascia massage, ademwerk en authentic movement. Ik heb een dagelijkse beoefening van yoga/lichaamswerk, meditatie en zingen. 

Ik woon met mijn partner op de Utrechtse Heuvelrug waar we genieten van de bossen en de stilte. We houden beiden van tuinieren, wandelen, en zingen graag rond het vuur met vrienden.

bottom of page