top of page

Individuele sessies

Core Energetica

Noordstijl-79_edited.jpg

Core Energetica is een vorm van psychotherapie die uit gaat van de gezonde, creatieve en spirituele kern van ieder mens. Deze lichaamsgerichte methode biedt een krachtige ondersteuning voor persoonlijke transformatie en evolutie. Core Energetica vergroot het zelfbewustzijn, helpt bij het verdiepen van gevoelens en bij de groei van innerlijke kracht. Het kan in een relatief korte tijd de vitaliteit en de energie verhogen en tot positieve verandering leiden. De methode werkt met het lichaam door beweging, ademhaling en persoonlijke interactie en onderzoekt zo blokkerende patronen in jezelf en in relatie tot de ander. Core Energetica helpt je jouw patronen herkennen die je ervan weerhouden te genieten. Zo kun je voller gaan leven vanuit je eigen waarheid. 

Dankzij mijn 1-1 sessies met Aranka durf ik mezelf belangrijke vragen te stellen, ook als de antwoorden soms confronterend zijn. Dit help me om meer in mijn kracht te staan en mijn potentie te leven. Ik voel me bij Aranka heel welkom, en ook veilig en gesteund tijdens zo'n sessie van ontdekken en onthullen. Ik ervaar mezelf meer 'wakker' en kan beter herkennen wat past bij mij. Ik voel me authentieker en durf mijn gevoel meer te uiten. Samengevat, is werken met Aranka het grootse cadeau dat ik mezelf ooit gegeven heb.

 

- Anne-Sophie

“ 

“ 

Core Energetica vergroot het vermogen tot voelen, tot lief hebben en tot aanwezigheid. Het brengt je in contact met je intrinsieke motivatie om te gaan bewegen, en daarbij jouw levensenergie te vergroten. Dit werk gaat over jou en is voor jou, waarbij je jezelf gaat ontdekken vanuit je lichaam en gevoel. Daarom is Core Energetica ook heel geschikt voor mensen waarbij een mentale benadering niet meer afdoende is.  

Core Energetica kan je o.a. helpen bij:

 • stress, onrust en burn-out gerelateerde klachten

 • angst, paniek en faalangst

 • depressie, weinig energie en vermoeidheid

 • het verwerken van indrukwekkende gebeurtenissen

 • (on)verklaarbare fysieke pijn

 • het vergroten van het vertrouwen in jezelf en het leven

 • het verbeteren van je relaties met anderen

 • het voelen van je behoeften, verlangens en grenzen

 • krachtig 'nee' zeggen en volmondig 'ja' zeggen

 • bevorderen van plezier en vervulling

 • leren houden van jezelf

Wil jij aan de slag met Core Energetica?

Noordstijl-61.jpg

Over Aranka de Vries

Met veel liefde en plezier begeleid ik jou in jouw zoektocht naar een vrijer leven. Keer op keer raakt de kracht van lichaamsgericht werken me. De eenvoud, effectiviteit en eerlijkheid van dit werk geeft me vol vertrouwen in de mogelijkheid voor ieder om te leven in liefde en verbinding.

Wil je meer weten over mij?

Lees hier meer, of neem contact met me op.

Noordstijl-32_edited.jpg

Sessies

Jouw individuele sessies Core Energetica zijn geen quick-fix. Het is daarom aan te raden om zowel praktisch als energetisch ruimte te maken voor jouw proces. Om te voelen of het wat voor je is kunnen we even bellen, of je kunt langskomen in de praktijk voor een korte kennismaking. Daarna doen we een eerste (proef)sessie, zodat je echt kunt ervaren of het wat voor je is. Hierna bespreken we een voor jou passend traject en kun je van start.

Prijzen:

 

Telefonische kennismaking: gratis

Live kennismaking 30 minuten: gratis

 

Eerste proefsessie 70 minuten: €90

Sessie 60 minuten € 90 

Sessie 90 minuten € 135

Update 22-02-2024: Momenteel is er een wachttijd voor individuele therapie van 8-12 weken. Wil je op de wachtlijst? Laat het me dan even weten.  

bottom of page