top of page

De kracht in kwetsbaarheid

Mijn voeten op de grond.
Mijn hart open
Mijn hoofd rustig
"Ik ben hier" fluister ik zachtjes 
tegen mijn kleine ik.

Mijn lichaam ontspant.

 

De wereld gaat snel. Hoe ga je daarmee om als gevoelsmens?

Als je dit leest heb je waarschijnlijk een grote gevoeligheid. Dat is jouw kracht, maar het is niet altijd makkelijk om om te gaan met een grote gevoeligheid. Als je niet gegrond bent, of je niet veilig voelt in jezelf, raak je overweldigd door de hoeveelheid gevoelens en emoties. Soms worden ze dan groter, en lijk je je in een zee van emotie te bevinden. Soms sluit je je af, waardoor het leven kleurloos, grauw en levenloos wordt.

Lichaamsgericht werken kan je leren om je veilig voelen in je lijf, om lief te zijn voor jezelf en om de schoonheid te ervaren van jouw rijke gevoelswereld. 

De dagworkshop Help, ik voel! geeft je handvaten om jouw kwetsbaarheid te gaan dragen, om het om te zetten in je kracht, zodat jij jouw kwaliteiten kan leven en het leven zijn glans behoudt

Noordstijl-32_edited.jpg

Volop genieten kan alleen als je ook de pijn durft te voelen

What you resist, persists

Er komt een moment dat we ons gaan realiseren dat we er niet meer omheen kunnen. De emoties worden een olifant in de kamer, altijd voelbaar. Het leven klopt op jouw deur: wakker worden.

Het leren omgaan met ons gevoel en emoties leren we als we klein zijn. We worden gespiegeld door papa en mama en gaan leren wat wel welkom is en wat niet. Waarschijnlijk heb jij, net als velen, geleerd dat bepaalde emoties wel welkom zijn en anderen niet. Zo vormen we een persoonlijkheid die geaccepteerd wordt. Met alles wat we wegstoppen begraven we onze levensenergie. Als we dat te veel doen kan de energie niet meer stromen: we gaan op slot en in de knoop.

Het mooie is: jij wilt leven! Alles wat jij weg stopt klopt ooit weer op je deur. Je mag nu gaan luisteren naar jouw innerlijke stem. Het wacht op je: jouw levenslust, jouw genot en plezier, jouw wijsheid.

"Ik heb mijn emoties zo puur ervaren. Ik vind het zo mooi dat lichaamswerk zo vanuit je lijf werkt. Mijn gevoelens en emoties kunnen vanuit daar stromen, zonder dat ik moeilijk na moet denken of ze hoef te begrijpen. Door het lichaamsgericht werken kwam alles uit mijn diepste ik. Dat was echt bevrijdend! Vanuit daar heb ik me kunnen verbinden met anderen in de groep. Dat voelde zo liefdevol." - Anne (33)

"Ik heb geleerd dat ik steun mag vragen en ontvangen. Ik hoef het niet alles alleen te doen en kan toch voor mezelf leren op komen. Ik voel dat ik mijn richting mag blijven volgen en mag blijven geloven in mijzelf." - Margot (33)

Help, ik voel! is voor jou als je:

- Meer liefde wilt voelen voor jezelf en anderen.

- Jouw reactie en triggers op situaties beter wilt begrijpen.

- Een grote gevoeligheid hebt en daar mee om wilt leren gaan.

- Niet zoveel voelt en meer kleur verlangt in het leven.

- Meer veiligheid en gronding in je leven verlangt.

- Angst, verdriet, woede ervaart.

- Meer wilt genieten en spelen in het leven.

- Wilt onderzoeken wie jij bent.

- Jouw 'nee' en jouw 'ja' wilt voelen en uiten.

- Steun verlangt op jouw pad van transformatie.

Wat je kunt verwachten:

- Een veilige en professionele ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

- Een reis naar jouw kern met lichaamswerk, ademwerk en Core-Energetica.

- Simpele en effectieve tools om mee naar huis te nemen, zodat je echte stappen naar ontspanning kunt nemen.

- Jezelf leren kennen met belichaming, plezier en beweging in een groep.

Benieuwd of deze workshop iets is voor jou?

Cothen.png

Informatie:

Datum: 23 april 2022

Van: 10.00 - 17.00

Welkom vanaf 09.30 voor een kopje thee.

Locatie:

Willem-Alexanderweg 77-01 in Cothen

Prijs:

 

Gewoon ticket: €87

Duo-ticket: €140 (voor jou en iemand die ook lekker wil komen voelen) 

Rona

Mocht dit evenement niet kunnen plaatsvinden vanwege overheidsmaatregelen, wordt het volledige cursusbedrag min servicekosten geretourneerd. Voor overige annuleren, zie de annuleringsvoorwaarden onderaan deze pagina.

_DSC6978_edited.jpg

Over Aranka de Vries

Als therapeut, trainer en vooral als mens, laat ik me graag raken door de zoektocht die wij allemaal maken in dit bestaan. Dagelijks stel ik mezelf vragen: hoe kan ik mijn hart open houden in het tumult van de wereld? Hoe blijf ik eerlijk en integer in verbinding met mijzelf en mijn geliefden? Hoe kan ik als mens bijdragen aan een groter geheel?

Voor mij is lichaamsgericht werken een essentiele sleutel in deze zoektocht. We moeten uit die kop en in ons lijf. Mijn passie is groot en ik zal je dus ook vurig aanmoedigen uit je comfortzone te stappen en ín het leven. Core Energetica, ademwerk en groepswerk zijn onmisbare elementen in mijn werk.

We kunnen deze wereld met zijn allen een stukje mooier maken én het voor onszelf zoveel gemakkelijker!

Ik gun jou een liefdevol en levendig bestaan op deze bijzondere aardbol.

bottom of page