top of page
Deeper into you.png

Ga staan in je kracht. Open je hart. Voeten op de aarde: hier ben ik.

 

Met zin en enthousiasme nodig ik je uit voor een dag verdiepen in jezelf.

Stel jij jezelf de volgende vragen?


Wie ben ik?
Wat wil ik?
Waar krijg ik zin van?
Wat heb ik te doen?
Waar zitten mijn uitdagingen?

Dan herken je vast dat jezelf leren kennen een pad is van vallen en opstaan.

Deze verdiepingsdag is speciaal om deze vragen eens even in een helder licht te zetten. Je lijf in, je hoofd uit. Je mag voelen vanuit ontspanning, je zenuwstelsel de mogelijkheid geven zich te herstellen. Je mag uit ademen; de leegte voelen, en nieuwe energie in ademen.

Lichaamswerk, ademwerk en groepswerk begeleiden jou dieper in jezelf. Ga voelen, bewegen en kom tot nieuwe inspiratie. Zo mag je gaan openen en zorg dragen voor de delen in jou die aandacht vragen. Stappen die jij wilt nemen in je leven krijgen dan meer bedding, omdat jij er meer bent. Je mag hier in je kracht gaan staan en je kwetsbaarheid onthullen.

De groep nodigt je uit, kom maar. Voel hoe je ontvangen wordt en hoe je anderen mag ontmoeten. Je laten spiegelen. Dit brengt helderheid, gronding en een frisse blik.

In mijn werk combineer ik methoden uit de Bio Energetica, Core Energetica (bodypsychotherapy), Ademwerk, Emotioneel lichaamswerk. Dat valt in een bedding van mijn persoonlijke onderzoek op het pad van spiritualiteit en liefde voor mens en natuur.

Ervaring met lichaamswerk en ademwerk is niet nodig. Wel word je uitgenodigd om verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen proces.

I am another you.png

“Heerlijk om te ervaren hoe fijn adem- en lichaamswerk is. Ik voelde mij na een trainingsdag een stuk rustiger en meer in mijn lichaam/meer bij mijzelf. Aranka vond ik echt een super goede trainster. Heel kundig, professioneel, warm en menselijk. Ze heeft mij ontzettend geïnspireerd door hoe ze vaak heel goed aanvoelde wat er in een moment nodig was. Ze vertrouwt op wat zich aandient. Complimenten!” - Meie

De dag ziet eruit als volgt:

Vanaf 09.30 ben je welkom voor een kopje thee en arriveren. Om 10.00 beginnen we in de grote zaal van het Vlinderhuys. We ontmoeten elkaar, delen waar we zijn. De gehele ochtend zal in het teken staan van verbinden met jezelf, gronden, je lichaam ontmoeten en je hart openen.

Rond 13.00 worden we verwend met een heerlijke biologische lunch, met glutenvrije opties. De lunchpauze is ontspanning, voeding met een optioneel wandelingetje door het privébos.

Het middagprogramma zal gericht zijn op groepswerk, jezelf in het grotere geheel plaatsen. Dit kan veel helderheid brengen, waarin jouw persoonlijke thema’s welkom zijn om dieper uitgewerkt te worden.

Als we afsluiten mag je alle inspiratie, rust en voeding die je wilt behouden mee nemen, opdat het je mag bijstaan op jouw pad.

 

Praktisch

Datum: 17 april 2021

Locatie: Deze dag zal plaats vinden in het Vlinderhuys, een prachtige, groene locatie in Amersfoort, aan de rand van het bos. Het is een ideale plek om echt even lekker tot rust te komen en je thuis te voelen in de natuur.

Adres: Barchman Wuytierslaan 51, Amersfoort
(hier kun je gratis parkeren. 15 minuten lopen van centraal station)

Prijs: €97 (incl. biologische lunch)

Er zal een minimum van 6 en een maximum van 10 deelnemers zijn. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

Afmelden
Afmelden kan tot 72 uur van te voren kostenloos. Voor Corona gerelateerde afmeldingen geldt volledige geld terug garantie.

Maatregelen
Deze dag is een training en mag als zodanig plaatsvinden in overeenstemming met de richtlijnen van de Rijksoverheid. Vanzelfsprekend blijf je thuis bij klachten en zullen we de 1,5 meter in acht nemen. 

“Ik vind dat Aranka dit heel goed begeleidt en veel ruimte laat voor iedereen. De lichaamsgerichte oefeningen brachten me meer in mijn lichaam en zo gingen we echt ergens doorheen samen. Dit is iets wat ik in m’n leven verder mee kan nemen en verdiepen. Bedankt!” - Douwe
 

Arankalachend.png

Over Aranka de Vries

"Mezelf uitdrukken in beweging, adem, in contact, met stem, mijn impulsen volgen, mijn inspiratie volgen. Daar ga ik van aan.
Mijn kracht ligt in het speels en oprecht uitnodigen van ieder om in zijn/haar waarheid te gaan staan. "Kom maar", hoor je me vaak zeggen.

 

Je bent uitgenodigd. Ik sta klaar om je te ontvangen in de authentieke expressie van jouw zelf, die precies perfect is.
Dat geloof ik. Ik heb een diep vertrouwen in de natuurlijke beweging, dat die klopt als we ons vrij laten. En dat diepe vertrouwen deel ik graag.

Ik volg een intensieve opleiding lichaamsgerichte psychotherapie en ben daarna lichaamsgericht coach en ademcoach. 
Mijn proces in de afgelopen jaren gaat over het hier op aarde zijn, mijn energie belichamen, mezelf uiten en om hulp vragen."

 

Ik begeleid deze dag niet alleen. Er is ten alle tijde een assistent aanwezig voor extra ondersteuning van jou in het veld.

bottom of page