top of page

Rust in je lijf, rust in je hoofd.

Kun jij wel wat ontspanning gebruiken? Wil je leren hoe je je meer ontspannen, veilig en gegrond kunt voelen in je dagelijks leven? Dan is deze dagworkshop voor jou.
 

Back to Rest is een herinnering aan je natuurlijke vermogen om te ontspannen. In deze dagworkshop nodigen lichaamswerk, ademwerk en Core Energetica je uit om te gronden, in verbinding te komen met je lichaam en te voelen: waar houd ik onnodig spanning vast? En hoe kom ik weer in sync met mijn natuurlijke ritme?

 

Vermoeidheid, kleine (of grote!) pijntjes, humeurigheid, stress, spanning – het zijn allemaal signalen dat je niet helemaal op je gemak bent. Voor velen van ons is dit dagelijkse kost, maar gespannen zijn is niet normaal!

Om terug te komen naar een ontspannen houding, kun je leren om te luisteren naar de signalen van je lichaam. In Back to Rest reik ik je een veilige ruimte om jezelf te leren kennen, en simpele tools die je thuis kunt toepassen om een meer ontspannen houding in het leven te cultiveren.

_DSC7021.jpg

“Heerlijk om te ervaren hoe fijn adem- en lichaamswerk is. Ik voelde mij na een trainingsdag een stuk rustiger en meer in mijn lichaam/meer bij mijzelf. ” - Meie

"Ik heb geleerd dat ik mijn lijf nooit meer wil vergeten. Het is zo belangrijk is om dat te blijven voelen, de energie te voelen stromen. Dat als ik in mijn kop zit ik in beweging te komen heb. Dansen, oefeningen, whatever. Ik weet nu dat mijn lijf me terug de weg wijst" - Alies

Steun in je rug

 

De bron van spanning ligt vaak in de ervaring van een gebrek aan veiligheid of verbinding als kind. Core Energetica en lichaamswerk helpen je om bewustzijn te krijgen op jouw patronen omtrent spanning/ontspanning. Dat bewustzijn helpt je om te herkennen wanneer je je niet veilig voelt, met andere woorden: wanneer je zenuwstelstel in de fight/flight modus staat. Pas als je dat kunt herkennen, kun je jezelf weer terug brengen naar een staat van rust, veiligheid en vertrouwen.

Ontspanning verbetert je relaties. In deze dagworkshop mag je genieten van de bedding van een groep - waarin je gespiegeld wordt hoe jij meer mag ontspannen in contact.

"De workshopdag met Aranka heeft me weer wat dieper in mezelf gebracht. De veilige bedding die Aranka schept zorgt ervoor dat ik meer durf te tonen, en daarmee ook te voelen.

En wat is het heerlijk om meer van mezelf toe te laten!"

- Mittch

Wat je kunt verwachten:

  • Een veilige en professionele ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

  • Een reis naar jouw kern met lichaamswerk, ademwerk en Core-Energetica.

  • Simpele en effectieve tools om mee naar huis te nemen, zodat je echte stappen naar ontspanning kunt nemen.

  • Jezelf leren kennen met belichaming, plezier en beweging in een groep.

Cothen.png

De dag ziet eruit als volgt:

Vanaf 09.30 ben je welkom voor een kopje thee en arriveren. Om 10.00 beginnen we met de dag.

Rond 13.00 is er een ruime pauze waarin je je zelf-meegebrachte lunch kunt nuttigen en een wandelingetje kunt maken langs de Kromme Rijn.

We eindigen om 17.00. 

 

Praktisch

Datum 

19 maart 2022

Adres 

Willem-Alexanderweg 77-01, Cothen. Hier is voldoende parkeerplek en is op 15 minuten lopen van de bushalte. 

Prijs
Gewone prijs: €87 

Speciale actie: Bring a Friend. Zo kun je elkaar ook na de workshop blijven inspireren om te ontspannen.

€140 voor jullie beiden.

Corona

Mocht de workshop niet kunnen plaatsvinden, vindt een restitutie van het cursusbedrag plaats. Voor overige annuleringsvoorwaarden, scroll down

Alles is welkom. Huaaaahhh, echt een verademing!” Marien

Arankalachend.png

Over Aranka de Vries

"Mezelf uitdrukken in beweging, adem, in contact, met stem, mijn impulsen volgen, mijn inspiratie volgen. Daar ga ik van aan.
Mijn kracht ligt in het speels en oprecht uitnodigen van ieder om in zijn/haar waarheid te gaan staan. "Kom maar", hoor je me vaak zeggen.

 

Je bent uitgenodigd. Ik sta klaar om je te ontvangen in de authentieke expressie van jouw zelf, die precies perfect is.
Dat geloof ik. Ik heb een diep vertrouwen in de natuurlijke beweging, dat die klopt als we ons vrij laten. En dat diepe vertrouwen deel ik graag.

In mijn praktijk voor lichaamswerk en Core Energetica word ik geraakt door de veerkracht, de liefde en ook de pijn in mensen. De magie van werken met het lichaam doet me keer op keer versteld staan, wat een mogelijkheden! Ik gun ieder die wil een opening in de verbinding met zichzelf en een vervullend leven."

 

Aranka is heel kundig, professioneel, warm en menselijk. Ze heeft mij ontzettend geïnspireerd door hoe ze vaak heel goed aanvoelde wat er in een moment nodig was. Prachtig om te zien hoe ze kan vertrouwen op dat wat zich aandient. Complimenten!” Meie

bottom of page