Therapeutische massage

 Deze sessie verdiept de verbinding met je lichaam, geeft meer 'body' aan de ervaring van je 'ik'. Je krijgt meer inzicht in waar en waarom je je (levens)energie blokkeert.

Therapeutische massage is een combinatie van vloeiende en diepere massage technieken, milde ademtechnieken en visualisatie om jouw lichaamsbewustzijn te vergroten. Ik nodig je uit tot communicatie: jij en ik zijn in contact en samen luisteren we naar je lichaam. Hierdoor kunnen we de informatie van het lichaam verbinden aan (onbewuste) geloofsovertuigingen die opgeslagen zijn in energetische en fysieke structuren.

Door deze 'holding patterns' aan het licht te brengen worden je lichaam, hart en hoofd uitgenodigd tot ontspanning en loslaten. Het zenuwstelsel ontspant en emoties worden verwelkomd.

In een sfeer van compassie en warmte, mag je je overgeven aan ontspanning en verzachting. Zo creëer je ruimte voor antwoorden die van binnenuit mogen komen.

*

Deze sessie kan je ondersteunen wanneer je verlangt naar ontspanning, verbinding, vertrouwen en als je veel in je hoofd zit.

Het is aanbevolen wanneer je stress, spanning, lage energie of burn-out symptomen ervaart. Ook wanneer je verlangt naar meer betekenis, naar meer belichaming van je ervaringen, of wanneer je veel verdriet, twijfel of over- of onder prikkeling ervaart.
Ook als je interesse hebt in een dieper begrijpen van jezelf, de verbinding tussen je hoofd en hart, of een stevigere basis in je lichaam en je leven wilt, kan deze vorm van therapeutische massage je helpen.


 

Duur: 75 – 90 min.

Investering:

  • Intake: gratis (telefonisch of kom even langs)

  • Probeer-sessie*: €60

  • Sessie: €70 per sessie

  

* Een probeer-sessie is je eerste sessie bij mij. Het heeft een fijne prijs zodat je mij en INHERE BODYWORK kunt ontmoeten en kan ervaren of het wat voor je is. Voor een dieper resultaat is het fijn om 3 - 5 keer te komen.

 

Follow me:

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
2020 door INHERE BODYWORK
No rights reserved - spread the word
(great of you to mention INHERE BODYWORK when copying material)