Healing Circles21 (3).png

14 April @ Heart of Gaia in Zeist. 19.00-21.00

In Healing Circles ben je welkom met wie jij bent, en openen we de ruimte voor dat wat aanwezig is en liefde vraagt. Deze reis als mens vraagt heel wat van ons, en soms is het nodig om je even op te laden. Dat mag hier. In verbinding.

Healing Circles is een ruimte van belichaming, beweging en emotie. Lichaamswerk, ademwerk en groepswerk creëren een bedding voor gronding, ontmoeting en verdieping.

Deeper into you.png

17 April @ het Vlinderhuys in Amersfoort 10.00 - 17.00

Deeper into you is een verdiepingsdag.

Wie ben ik?
Wat wil ik?
Waar krijg ik zin van?

Lichaamswerk, ademwerk en groepswerk begeleiden jou dieper in jezelf. Ga voelen, bewegen en kom tot nieuwe inspiratie. Zo mag je gaan openen en zorg dragen voor de delen in jou die aandacht vragen.
Inclusief biologische lunch.

Back to rest banner (2).png

11 september 2021

Back to Rest is een herinnering aan je natuurlijke vermogen om te ontspannen. In deze dagworkshop nodigen lichaamswerk, ademwerk en Core Energetica je uit om te gronden, in verbinding te komen met je lichaam en te voelen: waar houd ik onnodig spanning vast? 

Back to rest banner short.png

Back to Rest 

19-03-2022

 

Weet jij hoe het voelt om echt te ontspannen?

In Back to rest ga je leren hoe je jouw vermogen kunt herstellen om je lichaam, geest en hart te ontspannen.
Adem, lichaamswerk en groepswerk geven je inzicht in jouw (ont)spanningspatronen en geven je handvaten om je veiliger en rustiger te voelen in je leven.

Help, ik voel! klein.png

Help, ik voel!

23-04-2022

 

De wereld gaat snel. Hoe ga je daarmee om als gevoelsmens? Hoe behoud jij je kracht én je kwetsbaarheid?

De dagworkshop Help, ik voel! geeft je handvaten om jouw kwetsbaarheid te gaan dragen, om het om te zetten in je kracht, zodat jij jouw kwaliteiten kan leven en het leven zijn glans behoudt. Door je gevoel te voelen en te dragen ga je je veiliger en rustiger voelen in je leven.

Conscious connection short.png

Conscious Connection

13,14 & 15 mei 2022

 

De drie daagse training Conscious Connection is onderzoek in wie jij bent en hoe jij je wilt verbinden met je jezelf, met anderen en met de wereld.

 

Lichaamsgericht werk, energiewerk en groepswerk nodigen je uit om je te verbinden met je lichaam en vanuit jouw kern de relatie met jezelf en de ander te onderzoeken. Zo krijgen jouw relaties meer diepgang en eerlijkheid en mag jouw liefde stromen. 

Taking in the goodies (1).png

Taking in the goodies

04-06-2022

 

Durf jij gelukkig te zijn?

 

Er is zoveel moois in het leven - neem jij het in? Of focus jij je snel op wat er niet is, wat je niet goed doet, wat je nog wilt?

De schoonheid van het leven innemen is een practice - je kunt het leren.

 

Taking in the goodies gaat over je hart openen voor het geluk dat er is voor jou.

Wild Essence banner klein.png

Wild Essence EARTH | BREATH | HEART is een ode aan jouw wilde essentie. Deze retraite nodigt je uit jezelf te vinden, je energie te belichamen en je originele levenslust te herstellen. Een weekend in de natuur, om te gronden, te rusten en te openen.

Lichaamswerk, ademwerk, Core Energetica en ritueel ondersteunen jouw persoonlijke proces naar het thuis komen in je eigen natuur.

 

Wild Essence is geannuleerd voor 2022/2023