Inhere Touch - massage

Voor een massage sessie ben je welkom in een warme en mooie ruimte in:

Het Vlinderhuys

Barchman Wuytierslaan 51
3819 AB Amersfoort

 Een massage sessie bij Inhere Bodywork is een ontmoeten van jezelf op een dieper niveau. Inhere Touch geeft je de ervaring van verbinding maken met je lichaam in volledige ontspanning, waardoor je niet hard hoeft te werken en antwoorden zich mogen onthullen.

Vind jij het makkelijk om je te ontspannen in het dagelijks leven, of ervaar je veel spanning? Waar voel je dat in je lichaam?

Ontspannen is een kunst, een beoefening. Zonder ontspanning wordt het leven een uitputtingsslag. 

In een combinatie van vloeiende en diepere massage technieken, milde ademtechnieken en visualisatie, nodig ik je uit om jouw lichaamsbewustzijn te vergroten. Je mag contact maken met je hart, met je gevoel, met delen van jezelf die in de dag niet zo makkelijk te bereiken zijn. 

Dit is heel effectief, je mag jezelf gaan ontvangen, gaan omarmen. Je leert los laten en overgave. 

Je lichaam, hart en hoofd worden uitgenodigd tot ont-moeting. Het zenuwstelsel ontspant en emoties worden verwelkomd.

In een sfeer van compassie en warmte, mag je je overgeven aan ontspanning en verzachting. Zo creëer je ruimte voor antwoorden die van binnenuit mogen komen.

Deze sessie kan je ondersteunen wanneer je verlangt naar ontspanning, verbinding, vertrouwen en als je veel in je hoofd zit.

Het is aanbevolen wanneer je stress, spanning, lage energie of burn-out symptomen ervaart. Ook wanneer je verlangt naar meer betekenis, naar meer belichaming van je ervaringen, of wanneer je veel verdriet, twijfel of over- of onder prikkeling ervaart.
Ook als je interesse hebt in een dieper begrijpen van jezelf, de verbinding tussen je hoofd en hart, of een stevigere basis in je lichaam en je leven wilt, kan deze vorm van therapeutische massage je helpen.

Voorafgaand aan een sessie bel of ontmoet ik je graag voor een intake-gesprek.

Duur: 75 min.

Investering:

  • Intake: gratis (telefonisch of kom even langs)

  • Sessie: €70 per sessie

  

Follow me:

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
2020 door INHERE BODYWORK
No rights reserved - spread the word
(great of you to mention INHERE BODYWORK when copying material)