Inhere intensive long banner (2).png
“It's in the unbecoming, I become a more true version of myself.”.

Wat brengt jou tot leven? Wat opent jou? Wat vult jouw hart en waar wil jij ja tegen zeggen?
Kun je je verbinden met het verlangen om volledig in je eigen leven te gaan staan?

De Inhere Intensive – Coming to life, is een intensief leertraject, een springplank naar een nieuwe fase in je leven. Vier volle zaterdagen ga je op pad met een groep van 6-8 deelnemers. Daarnaast ben je uitgenodigd voor een 1-1 sessie met Aranka en lichaamswerkoefeningen voor thuis. Je gaat onderzoeken wat jou uitnodigt om voller te leven

Adem, beweging en groepswerk helpen je bij het beantwoorden van voor jou belangrijke vragen. De Intensive nodigt je uit meer in je kracht te gaan staan, je kwaliteiten te leren kennen en je te openen voor het leven als bron. Je energie wordt belichaamd. Wie ben jij?
Je wordt ondersteund door de groep in het ontmoeten van blokkades, je mag stukje bij beetje openen. Zo ga je jezelf meer vertrouwen, je lichaam vertrouwen, je hart vertrouwen. Je mag een nieuwe stap zetten, vanuit jouw centrum en jouw wijsheid.

 

De Inhere Intensive - Coming to life nodigt je uit om:

 • Je meer thuis te voelen in jezelf

 • Jezelf beter te begrijpen, je kwaliteiten en je patronen leren kennen en verwelkomen

 • Voelen dat je leeft en ervaren dat je dat leven kunt vertrouwen

 • Je eigenheid, gronding en kracht te vinden

 • Je 'nee' en je 'ja' te onderzoeken en ze hun authentieke stem teruggeven.

 • Verbinding te maken met jouw levensenergie

 • Om hulp vragen en je laten steunen door anderen

 • Je verlangens en behoeften voelen en uiten

 • Lief te zijn voor jezelf

“De Inhere Intensive is een bedding waar alles welkom is. Jij met al je kleuren en kanten. Leuke en niet leuke kanten. Ik vond het verrijkend mezelf toe te staan tevoorschijn te komen met kanten die ik niet zo vaak laat zien.” - Caroline

There's a deep knowing within you. Let it live.

 De kracht van lichaamswerk

De basis van deze Intensive wordt gelegd door lichaamswerk. Het is een energetische manier van werken waarbij je hoofd mag ontspannen en je lichaam gaat bewegen. Lichaamswerk helpt je te gronden, in je lichaam te voelen, dieper te ademen, en zo een beter contact met jezelf te onderhouden. Je leert je eigen energie te voelen, je gevoel te begrijpen en zo in contact te staan met je behoeften en verlangen.  

We hebben allemaal delen in ons die zwaar, leeg of donker voelen. Daar, onder die bevriezing, ligt heel veel levenskracht! Je kunt leren om jezelf te ondersteunen en al die stukjes weer uitnodigen om het leven en de beweging te gaan vertrouwen.

Naast lichaamswerk doen we ook:

 • Ademwerk. Je eigen adem leren kennen is een prachtige sleutel tot openen en verdiepen

 • Oefeningen vanuit de lichaamsgerichte psychotherapie en tantra om onze levensenergie uit te nodigen en in contact te brengen en om ervaringsgericht in te voelen op levensthema’s.

 • Cirkelwerk of groepswerk. Het openen van ruimte voor gedeelde thema’s.

 • Inquiry & sharing. Een belangrijke tool om te communiceren vanuit ons instinct en intuïtie.

 • Meditatie. De bedding, de integratie, stilte.

 • Ritueel. De verbinding met dat wat groter is dan ‘ik’. Wat draagt mij?

 • Integratie – Concrete tools om mee naar huis te nemen, zoals simpele ademoefeningen, energieregulatie, informatie over het centrale zenuwstelstel en jouw energiebalans.

 • Verbinding – Je doet dit niet alleen. De Intensive verbindt jou aan een mooie groep mensen waarnaar je kunt uitreiken tijdens en na het traject. 

DiviamRagen.png

“Ik heb de Intensive ´Coming to Life´ als heel waardevol ervaren. Heerlijk om te ervaren hoe fijn adem- en lichaamswerk is. Ik voelde mij na een trainingsdag een stuk rustiger en meer in mijn lichaam/meer bij mijzelf. Aranka vond ik echt een super goede trainster. Heel kundig, professioneel, warm en menselijk. Ze heeft mij ontzettend geïnspireerd door hoe ze vaak heel goed aanvoelde wat er in een moment nodig was. Prachtig om te zien hoe je kan vertrouwen op dat wat zich aandient. Complimenten!” - Meie

“De Inhere Intensive die ik bij Aranka heb gedaan heeft me meer verbinding gegeven met mezelf maar ook met anderen. Het is zo versterkend en helend om dit met anderen te doen. Ik had een sterk gevoel van verbinding en gezien worden. Als een soort stam waar je voor korte tijd deel van uit maakt. Ik vind dat Aranka dit heel goed begeleid en veel ruimte laat voor iedereen. De lichaamsgerichte oefeningen brachten me meer in mijn lichaam en zo gingen we echt ergens doorheen samen. Dit is iets wat ik in m’n leven verder mee kan nemen en verdiepen. Bedankt!” - Douwe
 

De Inhere Intensive - Coming to Life Intensive is opgebouwd zodat je kunt leren en integreren. Je duikt een dag in diep materiaal, en dan kun je met ondersteuning die nieuwe ervaringen integreren in je dagelijks leven.

 

Dat ziet er zo uit:

 • 4 zaterdagen van 09.30 tot 17.30 inclusief biologische en vegetarische lunch. De dagen vinden plaats in een prachtige zaal op een groene locatie in Werkhoven. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

 • Eén online of live coachingsessie, om jouw thema’s te verdiepen. Meer sessies boeken is mogelijk voor een meerprijs.

 • Opdrachten om thuis te doen/oefenen alleen en in contact met groepsgenoten.

 • Je kunt contact met me opnemen over jouw proces gedurende het volledige traject.

 

De zaterdagen zijn:

 8 mei, 22 mei, 5 juni en 19 juni 2021

Aankomst: 09.30.

Start dag: 10.00
Afronding: 17.00

Einde dag: 17.30

Adres: Achterdijk 78 in Werkhoven. 

Prijs*: 

Vier zaterdagen inclusief lunch, een 1-1 sessie en alle thuisopdrachten vragen jouw investering van €475.

 

Meedoen:

Aanmelden kan door op de onderstaande knop te drukken en me te mailen. Ik ontmoet je graag eerst even via een vragenlijst die ik je dan zal toesturen. Na het invullen van de vragen en de betaling, ben je geregistreerd voor de Inhere Intensive.


Weet je nog niet of het wat voor je is? Voel je uitgenodigd om in contact met mij te onderzoeken of dit bij je past, door me te schrijven of te bellen.

Mochten er datumveranderingen plaatsvinden vanwege Corona maatregelen, dan wordt er altijd gekeken naar een gepaste oplossing in overeenstemming met de deelnemers.

Over Aranka de Vries

"Mezelf uitdrukken in beweging, adem, in contact, met stem, mijn impulsen volgen, mijn inspiratie volgen. Daar ga ik van aan.
Mijn kracht ligt in het speels en oprecht uitnodigen van ieder om in zijn/haar waarheid te gaan staan. "Kom maar", hoor je me vaak zeggen.

 

Je bent uitgenodigd. Ik sta klaar om je te ontvangen in de authentieke expressie van jouw zelf, die precies perfect is.
Dat geloof ik. Ik heb een diep vertrouwen in de natuurlijke beweging, dat die klopt als we ons vrij laten. En dat diepe vertrouwen deel ik graag.

Ik volg een intensieve opleiding lichaamsgerichte psychotherapie en ben daarna lichaamsgericht coach en ademcoach. 
Mijn proces in de afgelopen jaren gaat over het hier op aarde zijn, mijn energie belichamen, mezelf uiten en om hulp vragen."

 

Ik begeleid deze dagen niet alleen. Er is ten alle tijde een assistent aanwezig voor extra ondersteuning van jou in het veld.

“De Inhere Intensive was een welkome ervaring waarbij we in groepsverband een traject van persoonlijk onderzoek aangingen. Aan de hand van bepaalde thema’s deelden we een proces gericht op het ontdekken van jezelf en je innerlijke structuren. Veel was vanuit het lichaam: oefeningen georiënteerd op ademhaling, beweging, kracht en het nemen, geven en creëren van ruimte vormden de basis voor het onthullen van diepere gevoelens, verlangens en overtuigingen. Op deze manier bood de Intensive sterke begeleiding en een zachte hand in mijn zelfonderzoek en kwam ik dichter tot mezelf.” - Lara

Betaling in termijnen is mogelijk. Als geld je weerhoudt, contacteer me dan voor evt budgetopties.

Afmelden kan t/m 24 april 2021 kosteloos. Tot eind april geldt een teruggave van 50%. Afmeldingen binnen een week van te voren worden volledig in rekening gebracht. Dit geldt niet voor Corona-gerelateerde afmeldingen.