top of page
Conscious Connection.png

Waarachtig verbinden met jezelf en anderen vanuit jouw kern.

Wil jij betekenisvolle relaties aangaan die bij jou passen? 
Wil je jezelf in verbinding brengen met een open hart, en bewustzijn op je maskers?

Wil jij je bestaande relaties verdiepen, of meer intimiteit brengen in jullie verbinding?
Wil je jezelf voelen, openen en uitdrukken op een manier die trouw is aan wie jij bent?

Verlang jij meer vertrouwen in jezelf en de ander?

De drie daagse training Conscious Connection is onderzoek in wie jij bent en hoe jij je wilt verbinden met je jezelf, met anderen en met de wereld. Lichaamsgericht werk, energiewerk en groepswerk nodigen je uit om dieper te voelen en meer te openen op het niveau van het hart en emoties, van bewustzijn en van energie. Dit vraagt moed en eerlijkheid, en levert je nieuwe inzichten en handvaten op om jouw leven te verrijken met mooie en warme vriendschappen, relaties en ontmoetingen.

A conscious connection is one that is embodied, present and receptive.

Bewust verbinden vraagt van jou dat je uit je hoofd komt en in je lijf zakt. Iedere relatie, die met jezelf en met een ander, gaat stromen als je kunt luisteren naar de stem van je lichaam en hart. Kun je jezelf voelen?

Conscious Connection is een belichaamd onderzoek met de volgende thema's:

1. De relatie met jezelf. Je gaat je verbinden met jezelf op een diepere laag. Wat voel je? Wie ben jij? En wat zijn jouw valkuilen en verlangens in verbinding met jezelf? In je lijf vind je antwoorden waar je hoofd niet bij kan.

2. Je relatie met een ander. Hoe verbind jij je? Je gaat voelen in je lijf: wat zijn je neigingen? Hoe kun je jouw verlangens uiten en uitnodigen in verbinding met jouw partner, vrienden, familie en collega's. Door met je lichaam te gaan voelen, ga je meer gronding creëren in jouw relaties met een ander.

3. Jouw relatie tot het grotere geheel. Als we diep luisteren, kunnen we voelen dat we verbonden zijn met een groter geheel. Welke rol neem jij als natuurlijk in in jouw community? Wat is jouw life's purpose? Je gaat onderzoeken hoe je de relatie tot jouw missie kunt versterken en kunt bijdragen aan een groter geheel met jouw natuurlijke kwaliteiten.

Ik gun jou de wereld en de wereld jou.

"Voor mij is het werken in de groep enorm helend en krachtig geweest. Te voelen dat ik onderdeel ben van een geheel, dat we allemaal op zoek zijn naar hetzelfde: verbinding, vrijheid en liefde. Dat we samen mogen onderzoeken en spelen. Dansen, huilen en stil zijn. Dat ik mens ben tussen de mensen.

Onder begeleiding van Aranka en team weer kon ik weer terugkeren naar de pure, vrije, levendige vorm daarvan. Van ons, van mij."

- Laura (41)

Relateren vanuit je kern

Relateren met oprechtheid, eerlijkheid en openheid is een kunst. Om de energie in jou en tussen jullie te laten stromen heb je bewustzijn nodig van wie jij bent en op wat jouw patronen en neigingen zijn in relatie tot jezelf en anderen. Wanneer we dat bewustzijn niet hebben, creëren we situaties voor onszelf die pijnlijk zijn.
 

We hebben allemaal in blueprint - we relateren zoals we het zelf ontmoet zijn in onze jeugd. Hierin heeft ieder van ons beschermingsmechanismen en patronen moeten adopteren om te kunnen functioneren binnen het gezin. Wanneer we deze relatiepatronen onbewust blijven herhalen als volwassenen komen we in situaties die verreweg van ideaal zijn. Als je voller wilt verbinden met een ander, heb je bewustzijn nodig op jouw relatie- en hechtingspatronen.

 

De kern hiervan is: kun je gaan houden van jezelf? Pas dan kun je de liefde en verbinding ontvangen in de relatie met een ander.

 

In Conscious Connection creëer je meer bewustzijn door lichaamsgericht te werken. De oplossingen zitten in je lijf. Door te openen en jezelf te leren kennen gaat de energie stromen. Zo creëer jij de relaties in je leven die passen bij jouw essentie, of jouw kern. Je hart, lijf en hoofd kunnen dan volgen en mogen ontspannen en genieten in verbinding. 

_DSC6469_edited.jpg

"Deze drie dagen hebben mijn leven veranderd."
Deelnemer Conscious Connection 2022

Conscious Connection is voor jou als je:

- Een diepere verbinding & intimiteit met jezelf wilt.

- Meer betekenis & diepgang verlangt in je relaties met anderen

- Inzicht wilt in jouw hechtings- en relatiepatronen en dynamieken

- Wilt leren omgaan met triggers en intensiteit binnen je relaties

- Je hart wilt openen voor jou

- Je hart wilt openen voor een ander

- Zoekt naar betekenis en jouw soul's purpose in het grotere geheel

- Het niet meer alleen wilt doen

- Het spannend vindt om in verbinding te zijn, of uit verbinding te gaan

- Jouw vraagstukken wilt onderzoeken vanuit de wijsheid van je lijf en hart, met een lichaamsgerichte benadering.

_DSC7066-2_edited.jpg

"Ik heb geleerd dat ik steun mag vragen en ontvangen. Ik hoef het niet alles alleen te doen en kan toch voor mezelf leren op komen. Ik voel dat ik mijn richting mag blijven volgen en mag blijven geloven in mijzelf." - Margot (33)

Cothen.png

Informatie:

Data: 24, 25 & 26 februari 2023

Vrijdag en zaterdag werken we van: 10.00 - 13.00 en 14.30 - 17.00

Zondag van 10.00 - 16.00

Locatie:

Willem-Alexanderweg 77-01 in Cothen

Prijs:

 

Gewoon ticket: €375

Duo-ticket: €700 (voor jou en een vriend(in), partner of goede buur) 

Deze prijs is inclusief een simpele lunch, thee en snacks.

Verblijf niet inbegrepen (voor een fijn slaapadres, neem even contact op). 

_DSC6978_edited.jpg

Over Aranka de Vries

Als therapeut, trainer en vooral als mens, laat ik me graag raken door de zoektocht die wij allemaal maken in dit bestaan. Dagelijks stel ik mezelf vragen: hoe kan ik mijn hart open houden in het tumult van de wereld? Hoe blijf ik eerlijk en integer in verbinding met mijzelf en mijn geliefden? Hoe kan ik als mens bijdragen aan een groter geheel?

Voor mij is lichaamsgericht werken een essentiele sleutel in deze zoektocht. We moeten uit die kop en in ons lijf. Mijn passie is groot en ik zal je dus ook vurig aanmoedigen uit je comfortzone te stappen en ín het leven. Core Energetica, ademwerk en groepswerk zijn onmisbare elementen in mijn werk.

We kunnen deze wereld met zijn allen een stukje mooier maken én het voor onszelf zoveel gemakkelijker!

Ik gun jou een liefdevol en levendig bestaan op deze bijzondere aardbol.

Lorenzo Close

 

Lorenzo is een man van de aarde, van het hier en nu, van eerlijkheid en transparantie. In Conscious Connection draagt hij bij met zijn liefde en helder vermogen om te zien wat er nodig is in afstemming met de groep en het veld.

Aranka en Lo_edited.jpg
bottom of page