Sessies

 Wie ben jij in essentie en hoe breng je jouw essentie tot uitdrukking? Lichaamswerk en Core Energetica helpen je bij het verhelderen van jouw thema's.

 

In een sessie nodig ik je uit om te gronden in je lichaam, en om door de oppervlakte heen te breken. In een gedragen setting mag jij gaan ontdekken wat leeft op diepere lagen, wat jouw waarheid is. Door ook de schaduwzijde van het ego uit te nodigen, bevrijd je opgesloten energie, waardoor je meer kracht en meer helderheid gaat ervaren.

 

Het is mogelijk om te leven met authenticiteit, waarachtigheid en kwaliteit. Een leven dat gedragen is door een gevoel van grond onder je voeten en liefde in je hart.

Daarvoor is het nodig dat je gaat luisteren naar jouw innerlijke stem. Dat je gaat ontdekken wat je in de weg staat en dat je gaat voelen.

Jij bent welkom. Alle stukjes jij worden verwelkomd en aan het licht gebracht. Het kan een krachtige ervaring zijn om delen van jezelf te laten zien die in de duisternis zijn gebleven gedurende je leven. Daar is zo veel levendigheid, authenticiteit en waarachtigheid te vinden.

Voel je welkom om te komen kennismaken in een gratis intake-sessie. Dan ervaar je wie ik ben, of we een match zijn, en wat ik voor je kan betekenen.  

Duur: 60-75 min

Investering:

  • Intake van 45 min: gratis

  • Sessie: €70 

  • Core Energetica sessie-pakket 5 x €50 *

Sinds januari 2021 ben ik Core Energetica Student Practitioner , wat inhoud dat ik een aantal budget plekjes heb te vergeven. Wil jij in aanmerking komen voor een budget-pakket van 5 sessies van €50? Schrijf/ bel je me dan even.

 

coaching-vlinderhuys-amersfoort.jpg

Sessies vinden plaats in
het Vlinderhuys:
Barchman Wuytierslaan 51
3819 AB Amersfoort

Lichaamswerk & Core Energetica

"Thanks to my body-oriented coaching sessions with Aranka, I am daring to ask myself important questions to which the answers are sometimes uncomfortable yet crucial to grow into my full potential. Aranka sets a safe environment in which we discover these questions and answers together, while always feeling welcome and supported. I am learning how to feel more 'awake', how to better recognise what feels authentic to me and how to be in line with my own emotions.

Altogether, working with Aranka is the greatest present I ever allowed myself."

Anne-Sophie