Lichaamsgerichte coaching

 Stel je voor: 
Dat je 's ochtends je bed uitstapt met een 'JA' voor de dag.
Dat je in een gezelschap kunt zeggen wat je voelt.
Dat je met compassie een hand op je hart mag leggen en weet 'het is goed'.
Dat je iedere dag een beetje meer van jezelf gaat houden.

 

Het is mogelijk om te leven met authenticiteit, waarachtigheid en kwaliteit. Een leven dat gedragen is door een gevoel van grond onder je voeten en liefde in je hart.

Daarvoor is het nodig dat je gaat luisteren naar jouw innerlijke stem. Dat je gaat ontdekken wat je in de weg staat, dat je gaat voelen.

Het is tijd om te leven er werkelijk is.

Is dit jouw moment?
Ik nodig je uit om uit te reiken voor steun in dit proces. Ik kan je helpen met het identificeren van de muurtjes en de deur te vinden naar jouw natuurlijke vermogen om te leven met liefde, vreugde en vervulling.

 

In een sessie lichaamsgerichte coaching luisteren we naar de verhalen van je hoofd, lichaam en hart. We onthullen waarom je jezelf in houdt, waar je levensenergie ​stagneert, en waarom.

Jij bent welkom. Alle stukjes jij worden verwelkomd en aan het licht gebracht. Het kan een krachtige ervaring zijn om delen van jezelf te laten zien die in de duisternis zijn gebleven gedurende je leven. Daar is zo veel levendigheid, authenticiteit en waarachtigheid te vinden.

Wanneer je verlangt voller te leven, neem dan de stap om naar een sessie lichaamsgerichte coaching te komen. Voel je welkom om te komen kennismaken in een gratis intake-sessie. Dan ervaar je wie ik ben, of we een match zijn, en wat lichaamswerk voor je kan betekenen.  

Duur: 75 min

Investering:

  • Intake van 45 min: gratis

  • Sessie: €70 

  • Online sessie 30 min: €25

  • Online sessie 60 min: €50  

  

Sessies vinden plaats in
het Vlinderhuys:
Barchman Wuytierslaan 51
3819 AB Amersfoort

"Thanks to my body-oriented coaching sessions with Aranka, I am daring to ask myself important questions to which the answers are sometimes uncomfortable yet crucial to grow into my full potential. Aranka sets a safe environment in which we discover these questions and answers together, while always feeling welcome and supported. I am learning how to feel more 'awake', how to better recognise what feels authentic to me and how to be in line with my own emotions.

Altogether, working with Aranka is the greatest present I ever allowed myself."

Anne-Sophie

Follow me:

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
2020 door INHERE BODYWORK
No rights reserved - spread the word
(great of you to mention INHERE BODYWORK when copying material)